Tilbakestill
Boliger

Villa · Nybygg Costa Calida · Los Alcázares

 
Ref.:SM1-022902 168m2 <294m2 3 3
273.700€

Hovedinformasjon

Soverom: 3 Bad: 3 Boligareal: 168m2

Beskrivelse

Moderne villa med privat basseng, takterrasse og hage få meter fra golfen i Los Alcázares
 
Denne villaen har 3 soverom, 3 bad og et gjestetoalett. I første etasje er et av de ensuite soverommene med separat dressingområde. Ved siden av inngangspartiet er det et gjestetoalett, og tilgang til den store stuen / spisestuen med åpent kjøkken og kjøkkenøy.
 
Gjennom trappene i lobbyen kan du få tilgang til øverste etasjen. Her er de to andre doble soverommene er plassert, med eget bad og et av dem med eget omkledningsrom. Fra gangen kan du få tilgang til en liten terrasse og et soverom, mens det andre har egen privat terrasse med utsikt over bassenget og hagen. Fra denne etasjen er det tilgang til taket, hvor det er 2 uavhengige og private takterrasser. En vender mot øst, og den andre vender mot vest med sol hele dagen. Utenfor er huset komplett med vakker hage og terrasser. Det er et flott privat basseng og en lukket garasje.
 
Villaen ligger noen få meter fra den fantastiske golfbanen La Serena, designet av verdensmesteren Manolo Piñedo. Dette er et område med nybygging, borte fra byens larm, men allikevel svært nær alle fasiliteter for dagliglivet, og få minutters kjøring fra stranden.
 
Kontakt oss for mer informasjon, nåværende tilgjengelighet og priser!
 
Standard:
- Fullt møblert kjøkken utstyrt med avtrekksvifte, keramisk platetopp og elektrisk ovn
- Møblert bad
- System med kald-varmluftpumpe styrt av termostat
- Solcellepaneler for sanitært varmtvann
- Privat basseng
- Privat takterrasse
- Privat hage og lukket garasje

Egenskaper

© 2023 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx