Tilbakestill
Boliger

Villa · Nybygg Costa Blanca Nord · Javea

 
Ref.:SM1-021487 213m2 <1.000m2 3 3
745.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 3 Bad: 3 Boligareal: 213m2

Beskrivelse

Luksusvilla med utsikt over dalen, naturparken Montgó og havet i Javea
Frittliggende luksusvilla med 3 soverom og 3 bad i Residencia de Marqués, et eksklusivt boligområde beliggende i et fantastisk naturmiljø, med nydelig utsikt over dalen og havet.
Området ligger bare 4 km fra en av de 100 beste private skolene i Spania, butikker, fritidssenter og velværesenter.
Den sjarmerende og historiske byen Javea ligger kun 8 kilometer unna, så vel som Moraira, en populær fiskerby berømt for sine vakre strender og uberørte natur.
Villaen vil bli fullført 12 måneder etter signering av kontrakt.
Villaen er bygget i et moderne design, med lyse åpne områder og rette linjer. Enkelheten i linjene integrerer arkitektur og landskap. Huset er tilpasset  terrenget, og terrassen er et perfekt sted å nyte de harmoniske omgivelsene og den unike utsikten over landskapet. De store vinduene gir mye naturlig lys, og alle rommene har fantastisk utsikt.
Boligen har utstyr av topp kvalitet fra Porcelanosa, Noken, Antic Colonial, Krion, Climalit, Technal, Siemens, Bosch, etc. Detaljer og design gir maksimal komfortopplevelse.
Første etasje består av en romslig stue, spisestue og moderne kjøkken, fullt utstyrt med BOSCH varer og omgitt av store panoramavinduer med direkte tilgang til den solfylte terrassen med evighetsbasseng og avslapningsområde. På denne etasjen er også 2 bad og et gjestetoalett.
Ovenpå er hovedsoverommet med eget bad og egen terrasse, omkranset av vakker natur i rolige omgivelser.
Eiendommen har en stor tomt med trær og busker, en solrik terrasse med evighetsbasseng, boblebad og en  carport med plass til to kjøretøyer.
Alicante-Elche lufthavn ligger ca. 95 km unna.
 
Standard:- Privat tomt på 1000 m2- Basseng 9x4 meter- Terrasser- Jacuzzi- Kjøkken utstyrt med varer fra Bosch- Soverom med garderober- Videoovervåkningsalarm

Egenskaper

© 2024 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx