Tilbakestill
Boliger

Leilighet · Nybygg Costa Blanca Nord · Benidorm

 
Ref.:SM1-021041 75m2 <67m2 2 2
169.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 2 Bad: 2 Boligareal: 75m2

Beskrivelse

Topp moderne leilighet i Alegria Village Benidorm  
Alegria Village Benidorm Resort, er et nytt boligkompleks i Finestrat bygget på en tomt på hele 13.200 kvm. Dette komplekset er et luksuriøst feriested med kun 52 boliger; 40 leiligheter på bakkenivå med hage eller på toppnivå med stor takterrasse, og 12 frittliggende hytter med privat hage og basseng. Boligene er bygget med det nyeste innen teknologi, og med materialer av høy kvalitet. Boligene har solpaneler for varmt vann, gulvvarme på bad og fullt utstyrt kjøkken med kjøkkenutstyr. Alle boliger har parkering. Innen noen få kilometer er det mange fasiliteter som butikker, restauranter og barer.
Denne leiligheten på bakkenivå har 2 soverom og 2 bad og et fullt utstyrt kjøkken som åpner ut mot stue / spisestue, med tilgang til terrasse og hage. Det er privat parkering på tomten, og hagen er pent anlagt med gress og palmer. Her er også en grill og dusj.
Komplekset dekker ca 5000 kvm, med 2 svømmebasseng, det ene på 25x12 meter med boblebad og bro, bassengbar, badstue, solterrasse og pergola, det andre er et barnebasseng designet som en strand med lekeplass. Området har flott utsikt over Benidorm. Det er et innendørs treningsstudio, samt garderober og dusjer. Komplekset har naturlig gress og mer enn 100 palmer.
Alicante flyplass ligger ca. 40 minutter unna med bil.
 
Kontakt oss for de siste prisene og spesifikasjonene for tilgjengelige boliger!
 
Standard:- Privat hage- Parkeringsplass- Fellesområde med basseng, boblebad, bassengbar og treningsstudio- Gulvvarme på badet- Fullt utstyrt kjøkken med hvitevarer fra INDESIT- Hage med grill og dusj

Egenskaper

© 2024 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx