Tilbakestill
Boliger

Leilighet · Nybygg Costa Blanca Nord · Polop

 
Ref.:SM1-020842 77m2 <76m2 2 2
149.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 2 Bad: 2 Boligareal: 77m2

Beskrivelse

Ny leilighet med nydelig utsikt over hav og fjell
Moderne leilighet på grunnplan med  2 soverom, 2 bad, et stort åpent kjøkken med en romslig lys stue / spisestue, overbygde terrasser og en stor, flott hage på baksiden. Boligen har en moderne innredning med høy kvalitet på alt av interiør.Leiligheten ligger i et nytt og vakkert designet boligkompleks med en anlagt felles hage, et stort felles svømmebasseng (for både voksne og barn) og en badstue.
 
Ferdigstillelse er beregnet til mai 2018
 
Boligkomplekset ligger i et rolig og vakkert naturområde i Polop, ikke langt fra kystområdene på nordsiden av Costa Blanca, der du finner byer som LaNucía, Alfaz del Pi og Benidorm. 5-10 min. unna finner du fasiliteter som dagligvarebutikker, idrettsforeninger, Elians British School og et sykehus.I nærheten ligger også golfbanen Meliá Villaitana, som tilbyr to 18-hullsbaner, to hoteller, svømmebassenger, restauranter og idrettsanlegg, omgitt av et meget vakkert landskap. Terra Mitica fornøyelsespark og vakre strender ligger en 20 minutters kjøretur unna.
Alicante Elche lufthavn ligger mindre enn 50 minutter unna med bil.
Inkludert:- Komplett alarmsystem- Automatiserte persienner i stua og soverom- Gulvvarme på badet- Video-intercom portsystem- Felles basseng, for voksne og barn (oppvarmet)- Felles badstue
Tilbud til 8 første boliger som blir solgt:Gavekasse på belysning, dusjskjerm, hette, keramisk platetopp, stekeovn
Tilleggsalternativer:- Mulighet for privat basseng i hagen

Egenskaper

© 2024 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx