Tilbakestill
Boliger

Leilighet · Nybygg Costa Blanca Nord · Benidorm

 
Ref.:SM1-020790 75m2 <20m2 2 2
192.050€

Hovedinformasjon

Soverom: 2 Bad: 2 Boligareal: 75m2

Beskrivelse

Leilighet i vakre omgivelser i Benidorm
Leilighet på grunnplan i et idyllisk boligområde med 24, 2 og 3-roms leiligheter. Denne leiligheten har 2 soverom og 2 bad, et separat kjøkken med vaskerom og en åpen stue, spisestue med tilgang til terrassen. Leilighetene er attraktivt designet med naturstein, detaljer i tre , marmorgulv og rikelig med naturlig lys.
Komplekset har en idyllisk beliggenhet med utsikt over Middelhavet, omgitt av ro i et vakkert fjell landsskap, men samtidig nær både fritids- og shoppingmuligheter. Et supermarked, kjøpesenter, restauranter, kafeer og kino ligger ca.300 meter unna. Komplekset er omgitt av luksuriøse villaer og tosidige, eksklusive leiligheter, alle i et unikt og moderne design.
La Salamandra har en privilegert beliggenhet mellom havet og fjellene, og tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter innenfor feriekomplekset, som tennisbaner, paddle tennisbaner, et treningsstudio og en 18-hulls golfbane og putt. Like ved er det flere golfbaner. Playa de Poniente, Playa de Levante og Cala de Finestrat strand ligger bare noen kilometer unna.
 
Alicante flyplass ligger bare 55 km unna.
 
Boligkomplekset ble ferdigstilt i 2017
Kontakt oss for de siste prisene, spesifikasjonene og planene over tilgjengelige leiligheter.
 Inkludert:- Felles hager og avslapningsområder- Felles svømmebasseng- Tilpasset kjøkken med kvalitetsapparater- Vaskerom- Videoinngangssystem- Alarmsystem

Egenskaper

© 2024 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx