Tilbakestill
Boliger

Villa · Nybygg Costa Blanca Nord · Benidorm

 
Ref.:SM1-020467 208m2 <400m2 3 3
369.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 3 Bad: 3 Boligareal: 208m2

Beskrivelse

Moderne designvilla med med praktfull utsikt
"Residential Costa Life" (Model-View Villa) er en ny samling av subtilt designet villaer. Eiendommen består av 3 soverom og 3 bad fordelt på to etasjer med en tomt på ca 400kvm. Bakkenivå har to soverom hvorav den ene har en terrasse. En lys åpen kjøkkenløsning med stue og  panoramavinduer, som slipper inn rikelig med naturlig lys, og som fører direkte ut til terrassen og bassengområdet. Dette planet har også et bad og soverom.
Den romslige tomten byr på koselige avslapningsområder, hage, svømmebasseng og en parkeringsplass.
Ferdigstillelse er estimert til utgangen av 2018.
Husene ligger i et inngjerdet kompleks,  i et privilegert område med et fantastisk klima, omgitt av hav og fjell. Ikke langt unna finner alle fasiliteter og tjenester, og også strendene Levante, Poniente og Cala de Finestrat, kjent for sin kvalitet, renslighet og service.
I dette nærområdet, er det ingen mangel på aktiviteter så som badeland (Aqualandia), temapark (Terrra Mitica), dyrepark (Terra Natura), kjøpesenter, vannsport, fjellklatring, etc. I nærheten finnes ochså flere golfbaner, for eksempel Sierra Cortina Pitch & Putt Golf Bahia Golf (2km), Villaitana Golf og Las Rejas Golf Club i Benidorm.
Elche flyplass ligger rundt 40 minutter med bil.
Inkludert:- Kjøkken med alle hvitevarer- Privat hage - Terrasse- Privat parkering for to biler- Intercom

Egenskaper

© 2023 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx