Tilbakestill
Boliger

Villa · Nybygg Costa Blanca Sør · La Mata

 
Ref.:Aroma2 130m2 3 3
645.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 3 Bad: 3 Boligareal: 130m2
Takterasse Hage
Byggeår: 2017

Plassering

Beskrivelse

En luksuriøs ny villa med privat svømmebasseng, takterrasse og panoramautsikt over havet i La Mata, Torrevieja


"Residencial Aroma II" er et nydelig ntt boligkompleks utvikling som inneholder 16 villaer. Villaene er bygget i meget høy standard. Denne villaen har 3 soverom, 3 bad, en romslig åpen kjøkkenløsning / stue, 2 terrasser, en stor takterrasse og en kjeller med underjordisk parkering. På den store tomten er en flott beplantet hage, saltvannsbasseng og innbydende sittegrupper. 


Villaen ligger i et privat kompleks på et av de vakreste stedene på Torrevieja-kysten. Det er bare 500 meter til stranden og nærhet til sentrum (3,5km). Her finner du mange fasiliteter, så som kjøpesentre, restauranter, barer, natteliv etc. Det er også flere golfbaner i de omkringliggende områdene, slik som Golf Villamartin og Golf Las Ramblas de Orihuela. 


Alicante flyplass ligger ca.35 min. unna med bil.
Inkludert i prisen:- Automatiske dører (både i fasade og eiendom)- Saltvannsbasseng (7x3) med selvrensende system, ledet lys og indre trapper- Innvendig og utvendig lys på eiendommen- Fullt utstyrt kjøkken med hvitevarer i rustfritt stål- Videoinngangssystem- Underjordisk garasje- Solarium / takterrasse

Egenskaper

Varmekabler i golv på bad
Havutsikt
Nær havn
Nær promenade
Nær bysentrum
Nær busstopp
Gangavstand til butikk
Gangavstand til restauranter
Kanalsystem for Air-Condition

© 2024 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx