Tilbakestill
Boliger

Leilighet · Nybygg Costa Blanca Nord · San Juan

 
Ref.:SM1-022911 121m2 <59m2 4 3
1.004.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 4 Bad: 3 Boligareal: 121m2

Beskrivelse

Leilighet på grunnplan i luksuskompleks ved stranden i Playa de San Juan
 
Denne flotte leiligheten ligger på grunnplan og består av 4 soverom og 3 bad. Hovedsoverommet er ensuite og et annet bad deles utelukkende av to soverom. Kjøkkenet har eget vaskerom, og det er mulighet for å integrere kjøkkenet med stue / spisestue med en frokostbar. Stuen er et romslig og lyst rom som har tilgang til en stor delvis overbygd terrasse med privat tilgang til boligområdet. To av de fire soverommene har også tilgang til terrassen, hvorav et er hovedsoverommet. Fra terrassen har du flott havutsikt og utsikt over luksuskomplekset.
 
Innenfor komplekset er det 3 boligblokker, alle med havutsikt beliggende på stranden med privat tilgang fra komplekset. Urbaniseringen har permanent overvåking, sykkelparkering, dusjområde, svømmebassenger for både for voksne og barn, oppvarmet basseng, evighetsbasseng, idrettsbaner og padlebane, boblebadområde, treningsrom, avslappende område, garderobe , badstue, multifunksjonsrom, TV-kino rom, møterom, leserom og studierom og barneklubbsrom for barn med utendørs spill.
 
I tillegg til den flotte stranden ligger den fantastiske Playa San Juan promenaden kun en kort spasertur med mange restauranter, barer, butikker og et supermarked. Det er buss- og trikkeforbindelser nær ved å gi lett tilgang til og ut av byen. Alicante Golf Club ligger også i nærheten.
 
Kontakt oss for mer informasjon, nåværende tilgjengelighet og priser!
 
Standard:
- Fullt utstyrt kjøkken
- Luksusboliger med stor privat terrasse med tilgang til fellesområdet
- Boligkompleks utstyrt med svømmebassenger, oppvarmet basseng, boblebad, badstue, treningsstudio, paddle tennisbane, TV-kino rom, leserom og mye mer
- Sykkelparkering
- Strandfront med havutsikt
 
Priser på andre leiligheter i komplekset:
 
- Første etasje med 4 soverom og 3 bad, pris fra € 1.004.000
 
- Mellomstore etasjer med 2 soverom og 2 bad, pris fra € 595 000
 
- Mellomstore etasjer med 3 soverom og 2 bad, pris fra € 735.000
 
- Mellomstore etasjer med 4 soverom og 3 bad, pris fra € 925.000

Egenskaper

© 2023 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx