Tilbakestill
Boliger

Villa · Nybygg Costa Blanca Nord · Altea

 
Ref.:SM1-020806 496m2 <2.000m2 4 5
2.095.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 4 Bad: 5 Boligareal: 496m2

Beskrivelse

Ny luksusvilla med evighetsbasseng
Storslått ny villa med 4 en-suit soverom, 5 bad, et omkledningsrom, en toppmoderne kjøkken, en moderne stue / spisestue, dekket og åpne terrasser, en garasje for 2 biler, en stor privat hage og et evighetsbasseng med fantastisk utsikt. Interiøret er et kontinuerlig og flytende rom med dobbel høyde i stuen som gir huset en følelse av høy skala og spektakulærisme. Villaen er designet av arkitekt studio Ramón Gandia Brull, og er et av de beste eksemplene på moderne middelhavsarkitektur med en overflod av geometri, lys og rom.
Villa Vanessa ligger på en høyt plassert tomt med flott havutsikt og innen rekkevidde av den vakre middelhavsbyen Altea på Costa Blanca. Det er mindre enn 15 minutters kjøring fra Calpe og Moraira, 35 minutters kjøring fra Alicante og omtrent en time unna Valencia. I dette området kan du kjenne på den betagende atmosfæren av en fiskerlandsby med kulturelle arrangementer som tilbys av de store byene.
Ferdigstillelse er beregnet til slutten av 2018
 
Området byr på mer enn 300 soldager i året, med gjennomsnittstemperaturer på 27 ° C om sommeren, og 17 ° C om vinteren. Her kan du boltre deg i et godt utvalg med utendørsaktiviteter som golf, tennis, padle, fjellklatring og seiling.
 
Inkludert:- Tomt 2000 m²- Gulvvarme- Fullt utstyrt kjøkken- Intelligent alarmsystem- Privat anlagt hage med vanning- Stort evighetsbasseng- Chill-out sone ved bassenget- Garasje for 2 biler og bod- Lys inne og ute- Intern heis- Stor dekket og åpne terrasser

Egenskaper

© 2024 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx