Tilbakestill
Boliger

Leilighet · Videresalg Costa Blanca Sør · Villamartin

 
Ref.:sm2-023115 63m2 <47m2 2 2 Ja
125.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 2 Bad: 2 Boligareal: 63m2
Avstand til strand: 4 Km Avstand til flyplass: 53 Km Avstand til butikk: 200 Meter
Hage Basseng: Ja
Byggeår: 2015

Plassering

Beskrivelse

Moderne leilighet bygget i 2011, sentral og rolig beliggenhet!

Rett ved La fuente kommersielle senter, ligger dette lille sameiet bestående av kun 28 leiligheter og to tomannsboliger. Det er et rolig nabolag, uten gjennomfartsårer og forstyrrende trafikk, veiene her brukes kun av omkringliggende boliger. Samtidig som det er et rolig nabolag, er du kun 200m fra en av de travleste gatene i Villamartin, hvor du finner La fuente kommersielle senter me dyrende folkeliv og et stort supermarked. Dette kommersielle senteret og supermarkedet er også nærmeste sentrum til Campoamor golf og La Ramblas golf, som hver for seg ligger kun et kvarters gange unna. Et sted med noe både for golfere, ferierende og fastboende.

Leiligheten ligger på bakkeplan, med privat hageflekk og en terrasse hvor man har utsikt mot bassenget. Inne finner du 2 soverom og 2 bad, hvorav et av soverommene har privat bad. Kjøkkenet har åpen løsning mot stuen og det er separat vaskerom/lager. Da leiligheten er bygget i 2011 holder den høy byggeteknisk standard og inventaret er lite brukt.

Eiendomsskatt: 245,44 euro per år

Oppvarming:

Air-conditioning i stue til oppvarming og nedkjøling. Det har ikke vært behov for mye oppvarming da det er en varm leilighet.

Turmuligheter:
Enestående sykkelmuligheter på veien som går langs den milelange kanalen som går tvers gjennom Villamartin, den mest populære ferdselsåren for syklende og gående.

Kollektivtrafikk
Buss passerer ved La Fuente kommersielle senter en gang i timen og tar deg ned til det lokale legesenteret i Aguamarina.
Holdeplass for taxi ved La Fuente kommersielle senter.

Strand:
Nærmeste strand er 4,5km unna i La Zenia, men vi anbefaler å ta bussen til stranden i Campoamor som ligger like ved legesenteret

Egenskaper

Nær golf
Varmekabler i golv på bad
Turområder
Nær busstopp
Barnebasseng
Gangavstand til butikk
Gangavstand til restauranter
Kanalsystem for Air-Condition
Hvitevarer inkludert
Air-Condition maskin inkludert
Nær shopping

© 2024 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx