Tilbakestill
Boliger

Anna - Allegria

 
Ref.:Anna 123m2 3 3 Ja På egen eiendom
Fra 273.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 3 Bad: 3 Boligareal: 123m2
Avstand til strand: 6 Km Avstand til flyplass: 33 Km Avstand til butikk: 300 Meter
Takterasse Hage Basseng: Ja Parkering: På egen eiendom
Byggeår: 2019 Innflytningsklar: juni 2019

Plassering

Beskrivelse

Dette er rekkehustypen Anna i komplekset Allegra. Disse rekkehusene har romslige løsninger, store rom, og mye uteområde. Her finner du 1 soverom i første etasje og 2 av soverommene i andre etasje, hvor begge har egne bad. 

Det er terrasser utenfor begge soverommene og en innvendig trapp videre opp til den store takterrassen. På grunnplan har du en romslig hage på over 100 kvm med direkte utgang til fellesområdet og bassenget.

Allegra er et vakkert kompleks med en stor variasjon av boliger. Alt fra lettstelte leiligheter med flott hage eller takterrasse, til store rekkehus med mange soverom og mye plass.
Her er det også mye variasjon i arkitektur i samspill med godt planlagte fellesområder med hager og svømmebasseng. Noe alle boligene i anlegget har til felles er at det er mye luft rundt og god plass.
Dette er et sted hvor en kan lene seg tilbake og slappe helt av.

Boligene ligger i området Doña Pepa, Ciudad Quesada, i nærheten av Laguna Salada de la Mata med mindre enn 10 km fra de fantastiske strendene i Guardamar og La Mata, en av de mest ettertraktede områdene i den sørlige delen av Costa Blanca. Ciudad Quesada er kjent for sitt behagelige helårsklima og attraktive miljø. Her er det stort utvalg butikker, restauranter og aktiviteter over alt. Det er aldri langt å gå til et sentrum.

Her er det enkel tilgang til mange lokale fasiliteter som treningssenter, apotek, dagligvarebutikker og butikker. Doña Pepa er et etablert samfunn med mange helårsboende.

Egenskaper

Gangavstand til restauranter
Kanalsystem for Air-Condition
Varmekabler i golv på bad
Nær bysentrum
Fjellutsikt
Turområder
Lagerplass
Tilrettelagt bevegelseshemmede
Nær busstopp
Gangavstand til butikk

Plantegninger

© 2024 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx