Tilbakestill
Boliger

Villa Ivory

 
Ref.:VillaIvory 142m2 <312m2 3 3 Privat Privat
Fra 388.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 3 Bad: 3 Boligareal: 142m2
Avstand til strand: 7 Km Avstand til flyplass: 30 Km Avstand til butikk: 500 Meter
Takterasse Hage Basseng: Privat Parkering: Privat
Byggeår: 2019

Plassering

Beskrivelse

Designervilla med sentral plassering i Quesada

Villaen har to etasjer, pluss takterrasse. På grunnplan finner man en stor stue med åpent kjøkken og dobbel takhøyde, et soverom, et gjestebad og en entré med garderobe. I andre etasje ser man ned i stue/kjøkken fra gangen, og her finner man ytterligere er to soverom med hvert sitt private bad. Videre opp trappen kommer man til en stor privat takterrasse på 60kvm som man kan disponere til hva man ønsker; for å nevnte noe, utekjøkken, ekstra stue.

Boligen ligger i hjertet av Doña Pepa, I Ciudad Quesada, med kort vei til alle fasiliteter. Innenfor 10 minutters gange (Fra 500-900m) finner man flere matbutikker, restauranter, kafeer, detaljhandler, legesenter, veterinær, tannlege, hotell, etc. Alt man trenger. Ciudad Quesada har også et sentrum med en hovedgate, som tar deg 15 minutter å gå (1,5km). Konseptet med dette området er å skjerme kommersiell drift fra boligområder mest mulig, men det skal være kort vei til alt. Man slipper da støy fra dette.

Ned til stranden anbefaler vi Guardamar, hit kjører man enkelt rett fram på hovedvei og det tar ca 7 minutter. Man kan også sykle ned til stranden gjennom asfalterte småveier som bøndene bruker i forbindelse med produksjon av sitrusfrukter (ca 11km), eller man kan sykle langs hovedveien på veiskulderen (7km)

Villaene ble bygget i forbindelse med komplekset "Gran Sol" som består av leiligheter og rekkehus. Det man ser avbildet på plantegningen "general plan" er 14 rekkehus, også med navn "Ivory" som har fellesbasseng. Rekkehusene er utsolgt. Villaen har mulighet for tilknytning til Sameiet, men er samtidig helt privat med eget basseng og hage.

Egenskaper

Varmekabler i golv på bad
Fjellutsikt
Turområder
Lagerplass
Tilrettelagt bevegelseshemmede
Gangavstand til butikk
Gangavstand til restauranter
Kanalsystem for Air-Condition
Nær golf

Plantegninger

© 2023 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx