Tilbakestill
Boliger

Leilighet · Videresalg Costa Blanca Sør · Los Dolses

 
Ref.:SM2-022048 68m2 <8m2 2 2 Ja
130.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 2 Bad: 2 Boligareal: 68m2
Basseng: Ja

Plassering

Beskrivelse

Flott nyere leilighet med havutsikt

Denne leiligheten som ligger i "La Zenia Beach 2" Los Dolses, sto ny i 2015 og består av 2 soverom, 2 bad, stue, kjøkken og en romslig sørvendt terrasse med havutsikt. Leiligheten bærer en ny og lys gjennomført stil, her er det lagt vekt på den minste detalj. Fra hovedsoverommet har man tilgang til eget bad. Her finnes det rikelig med skapplass på begge soverom. Inkludert aircondition og hvitevarer, selges forøvrig delvis møblert. Fra både stuen og et av soverommene har man utgang til terrassen hvor man har havutsikt og ellers god utsikt over området.

I kjeller har man fri tilgang til treningsrom, dusj og garderobe. Egen parkeringsplass i byggets kjeller er også tilgjengelig som kan kjøpes i tillegg. På området har man et lukket trivelig uteareale med stort fellesbasseng, perfekt for hele familien.

Ligger i umiddelbar nærhet til butikker, restauranter og barer, alt kun en kort spasertur unna.

Gode gå og sykkelmuligheter i området, hvor man også kan komme seg til litt mere landlige områder mot Villamartin hvor man også har golfbaner for de interesserte.
Nærmeste strand finner man kun 5 minutters kjøretur unna.
For de shoppinginteresserte ligger La Zenia Boulevard kjøpesenter 3 minutter unna med bil.

Avstand til Alicante flyplass er 45 minutter, Alicante by er 55 minutter og Torrevieja by ligger 13 minutter unna med bil.

En sjelden mulighet til å skaffe seg en innflytningsklar leilighet med samme standard som nybygde leiligheter. Vi anbefaler en visning!

Egenskaper

© 2024 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx