Tilbakestill
Boliger

Villa · Nybygg Costa Blanca Nord · La Nucia

 
Ref.:SM1-022576 190m2 <472m2 4 2
298.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 4 Bad: 2 Boligareal: 190m2

Beskrivelse

Stor moderne villa med takterrasse og kjeller i La Nucía
Dette nydelige huset har 4 soverom, 2 bad og gjestetoalett, fordelt over 3 etasjer. På hovedplan er et åpent kjøkken med frokostbar og et stort oppholdsrom/ spisestue. Store vinduer gir optimalt med lys og tilgang til den romslige overbygde terrassen. Også i denne etasjen er et gjestetoalett og et soverom.
Fra inngangspartiet kan du få tilgang til både underetasje og øverste etasje. I underetasjen er det et stort multifunksjonelt rom som kan brukes som spillrom, gym, kino rom, studio, etc. Det har også et oppbevaringsrom / pantry.
 
I andre etasje av huset er de andre soverommene, og et bad. Det enslige soverommet har tilgang til en vakker utendørs terrasse med utsikt over hagen. Denne etasjen gir tilgang til den store private takterrassen med fantastisk utsikt over fjellene og dalen som fører til sjøen.
 
Utenfor har huset et stort privat tomt med parkeringsplass. Det er en stor terrasse, perfekt for installasjon av grill og et avslappende område.
 
Ligger bare noen få minutters kjøring fra kysten, men langt fra travelheten med vanlige turisme. Det ligger svært nær supermarkeder for dagliglivet og motorveien som forbinder Valencia med Alicante langs kysten.
 
Kontakt oss for mer informasjon, nåværende tilgjengelighet og priser!
 
Standard:
- Fullt møblert kjøkken utstyrt med avtrekksvifte, keramisk platetopp og multifunksjonsovn
- Møblert bad
- Multifunksjonelt rom i kjelleren
- Privat takterrasse

Egenskaper

© 2024 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx