Tilbakestill
Boliger

Sjelden mulighet til salgs!

 
Ref.:SM2-022979 150m2 <124m2 3 3 Felles Privat
324.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 3 Bad: 3 Boligareal: 150m2
Avstand til strand: 8 Km Avstand til flyplass: 30 Km Avstand til butikk: 400 Meter
Takterasse Hage Basseng: Felles Parkering: Privat
Byggeår: 2016

Plassering

Beskrivelse

Sjelden mulighet til salgs!


Denne tomannsboligen har anleggets beste plassering, på hjørnet med den største tomten og med utsikt mot havet. Den kan skilte med hage med en privat hage med lite innsyn, privat basseng så vel som adgang til fellesbasseng. Flere terrasser på begge sider av huset og takterrasse.


Boligen holder samme standard som moderne nybygg i dag og ligger på innsiden av et ettertraktet boligkompleks som ble solgt ut før byggeslutt i 2016, "Residencial Samara". Dette er et område som har blitt bygget ut i løpet av de siste 5 årene og fremstår som moderne og attraktivt. Blant annet har det like ved blitt bygget et splitter nytt leilighetshotell, supermarked og det har kommet til flere restauranter og barer til området siden dette var nytt. Det er 10 minutter å kjøre ned til stranden, men mange velger å sykle da man kan sykle gjennom idylliske sideveier ned til flere strender.


"Residencial Samara" er et lite sameie bestående kun av 12 boliger. Fellesarealene består av et lite hageanlegg i sentrum med beplantning som trær, blomster, planter, kunstgress, felles svømmebasseng, barnebasseng og plass for å sette ut solsenger for de som ønsker det. Det er et velfungerende sameie med en blanding av fastboende og ferierende eiere, hvor de fleste er fra skandinavia.


Boligen består av 3 etasjer, pluss en takterrasse på 29kvm. På grunnplan (53kvm) har man både utgang foran og bak til en privat hage og består forøvrig av en stor terrasse med utsikt til bassengområdet, stor stue med åpen kjøkkenløsning og et komplett bad. Fra denne etasjen kan man enten gå ned i kjelleren (53kvm), som har full takhøyde og vinduer. Her er det eget bad og kan brukes som soverom eller som kjellerstue. I andre etasje (38kvm) finner man to soverom, et stort bad og terrasse på begge sider av boligen. Fra den ene terrassen (21kvm) har man utsikt over fellesområdet, fra den andre har man utsikt til havet. Videre har man på toppen en takterrasse (29kvm) med formidabel utsikt. Se plantegninger vedlagt.


Boligen har den største hagen i komplekset og måler 120kvm. Den er pent opparbeidet og krever svært lite vedlikehold. Fremsiden mot fellesbassenget har fått plantet hekk som vil hindre innsyn når de vokser til, og er pent flislagt. På siden av boligen er det plantet trær med hvite steiner og flislagt. På baksiden er det flislagt og her er det også laget til et lite privat basseng og et utekjøkken. Her finner man også et stort lager som kan brukes som vaskerom.


Boligen holder høy standard og selges komplett utstyrt med air-conditioning/varmepumpe og integrerte hvitevarer. Møblene er ikke inkludert men kan forhandles med selger.


Egen avmerket parkeringsplass på utsiden av komplekset.

  • 30 minutter å kjøre til både Alicante flyplass og Murcia. 
  • 10 minutter til både Torrevieja og Guardamar by. 
  • 5 minutter til den norske skolen i Rojales og sentrum av Ciudad Quesada.

Areal:

  • kjeller 54kvm
  • Grunnplan (1.etasje) 54,10kvm
  • 1.etg (i Norge 2.etg) 42,40kvm
  • Terrasse oppe 21kvm
  • Takterrasse 30kvm

Totalt bruksareal: 150kvm + terrasser

Egenskaper

Air-Condition maskin inkludert
Kjeller
Varmekabler i golv på bad
Fjellutsikt
Turområder
Automatisk vanning
Nær busstopp
Barnebasseng
Gangavstand til butikk
Gangavstand til restauranter
Kanalsystem for Air-Condition
Hvitevarer inkludert

Plantegninger

© 2024 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx