Tilbakestill
Boliger

Leilighet · Videresalg Costa Blanca Sør · Punta Prima

 
Ref.:sm2-023194 64m2 2 1 Undergrunn
209.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 2 Bad: 1 Boligareal: 64m2
Avstand til strand: 1,5 Km Avstand til flyplass: 51 Km Avstand til butikk: 800 Meter
Heis Parkering: Undergrunn
Byggeår: 2015

Plassering

Beskrivelse

Moderne og innflytningsklar leilighet fra 2015, med stor sørvendt terrasse foran bassengområdet og takterrasse.


Leiligheten består av en entré med garderobe, to soverom med innebygde garderobeskap, ett stort bad, separat vaskerom ved kjøkkenet hvor eier har fått satt på glassdør, åpen kjøkkenløsning og stue med utgang til en stor terrasse med flott åpen utsikt. For å komme opp på takterrassen går man opp trappen i stuen og åpner en luke i taket med fjernkontroll, en løsning som gjør at man slippet trappehus på taket som blokkerer utsikt. Da leiligheten er nesten helt ny, holder den samme standard som nybygde leiligheter i dag. Leiligheten selges fullt møblert og med hvitevarer, lite brukt og i god kvalitet. En av de største parkeringsplassene tilhører denne leiligheten, den ligger også rett ved inngangen og det er lett å parkere. For denne leiligheten betaler du eiendomsskatt (iBI) på 200,05 euro for 2019 og 47,72 euro for garasjen.


Sameiet Silene 2 sto ferdig i 2015 og består av 33 leiligheter fordelt på to blokker med 3 etasjer. Alle leilighetene har tilgang til heis og egen parkeringsplass i garasjeanlegg. Sameiet har stor spredning i nasjonaliteter, i hovedsak Nord-europeisk. Det er et etablert og veldrevet sameie med god økonomi. Fellesarealene består av naturgress og mye trær og beplantning, spesielt er det lagt vekt på bruk av medisinplanter som er tilpasset klimaet og som sørger for grønne områder året rundt. Forøvrig er det et stort fellesbasseng, eget barnebasseng og boblebad i fellesarealene. Fellesutgiftene betales kvartalsvis og er foreløpig på 313,42 euro per kvartal, et beløp som forventes å bli redusert kommende år da sameiet er etablert og alle investeringer er ferdig. Denne delen av Punta Prima kalles "La Ciñuelica", et rolig og populært nabolag 1-2km fra kysten hvor du finner alt av supermarkeder, restauranter og barer i gangavstand. Det fins ikke kommersiell drift i nabolaget så på kveldstid er det rolig i gatene og det er mye enveiskjørte gater med stort sett trafikk fra de som bor i de forskjellige gatene. 

  • Avstander:
    Ned til stranden er det 1600m å gå og man krysser enkelt hovedveien på gangbro. 
  • Nærmeste kommersielle senter med supermarked, butikker, restauranter, barer, detaljhandler og tjenester ligger 500 unna og det bygges et nytt senter like ved. 
  • Langs hovedveien ligger det også svært mange restauranter og barer, alt innenfor 500 meter. 
  • Det er kun 10 minutter å gå til den populære gokart-banen. 
  • Markedsgaten med marked hver lørdag, 2km unna
  • La Zenia boulevard 2,5km unna.

Egenskaper

Lekeplass
Varmekabler i golv på bad
Havutsikt
Tilrettelagt bevegelseshemmede
Nær busstopp
Barnebasseng
Gangavstand til butikk
Gangavstand til restauranter
Kanalsystem for Air-Condition
Hvitevarer inkludert
Air-Condition maskin inkludert
Møbelpakke inkludert
Nær shopping
Nær golf

Plantegninger

© 2024 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx