Tilbakestill
Boliger

Leilighet · Videresalg Costa Blanca Sør · La Zenia

 
Ref.:SM2-023162 122m2 3 2 Felles Undergrunn
380.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 3 Bad: 2 Boligareal: 122m2
Avstand til strand: 1 Km Avstand til flyplass: 51 Km Avstand til butikk: 500 Meter
Takterasse Basseng: Felles Parkering: Undergrunn
Byggeår: 2015

Plassering

Beskrivelse

Denne unike penthousen i hjertet av La Zenia ligger i det ettertraktede sameiet "La Zenia beach" som sto ferdig bygget i 2015. Sameiet er helt lukket og består av 98 leiligheter og 10 eneboliger, med flere flotte svømmebassenger, barnebassenger, rikelig med plass for soling i fellesområdene. Det er et internasjonalt sameie, med hovedvekt skandinaviske eiere.

Med La Zenia boulevard kun 100m unna og 1km ned til stranden i La Zenia har leiligheten en svært sentral og ettertraktet plassering. Her finner du alt av butikker og tjenester du måtte trenge og i tillegg er det kun 500m til markedsgaten i Playa flamenca hver lørdag.

Leiligheten består av ett plan med 122kvm boareal, pluss terrasser og takterrasse. Planen fra utbygger var opprinnelig leiligheter med 2 soverom, men de slo noen sammen og laget noen få store leiligheter med 3 soverom. Det fins derfor svært få av disse leilighetene, så dette er en unik mulighet. Den har 3 store soverom, 2 store bad med varmekabler, stue, spisestue og kjøkken med åpen løsning, 2 terrasser og takterrasse. Vaskerom er plassert på takterrassen. Fra terrassen mot sør ser man fellesbassenget og fra terrassen i Nord mot gaten på baksiden, en terrasse med lite støy som egner seg godt for slappe av i skyggen. Takterrassen har privat oppgang fra stuen, og er på hele 110kvm, møblert med flere sittegrupper. Her er det mulig å sette opp pergola, noe som er regulert i sameiets regler med hensyn til farge og utforming.

Leiligheten selges fullt utstyrt med møbler, hvitevarer og air-conditioning.

Garasje og lager kan kjøpes i tillegg om ønskelig. Pris forhandles med eier av leiligheten. Garasjen er 19kvm stor, en av de største plassene i anlegget, med et tilhørende lager på 3kvm. Man betaler fellesutgifter på 40,34 euro per kvartal og eiendomsskatt på 54,64 per år.

Annen relevant info:
- Det er fiber 100mbit i leiligheten- Fellesutgifter: 346,36 euro per kvartal- IBI (Eiendomsskatt) 342,46 euro per år

Egenskaper

Varmekabler i golv på bad
Nær busstopp
Barnebasseng
Gangavstand til butikk
Gangavstand til restauranter
Kanalsystem for Air-Condition
Hvitevarer inkludert
Air-Condition maskin inkludert
Møbelpakke inkludert
Nær shopping
Nær golf

© 2024 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx