Tilbakestill
Boliger

Villa · Nybygg Costa Calida · San Javier

 
Ref.:SM1-022636 121m2 <193m2 3 2
310.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 3 Bad: 2 Boligareal: 121m2

Beskrivelse

Ny tomannsbolig med basseng nær strand i San Javier
Tomannsboligen er fordelt på tre etasjer og består av 3 soverom og 3 bad. Inngangen er fra veranda til inngangspartiet med tilgang til både kjøkken og stue. Det fullt møblerte kjøkkenet har plass til et spisebord og et uavhengig pantry. På den andre siden av inngangspartiet er et av badene og et hyggelig oppholdsrom med store vinduer som gir mye naturlig lys. I stuen er det trapper som fører ned til underetasjen hvor kjelleren ligger, og til øverste etasje hvor soverommene er plassert.
I kjelleren er det to delte rom, et lite som kan brukes som oppbevaringsrom, og en annet stort som kan brukes som treningsstudio, spillrom, verksted eller hobbyrom. Her er også gjennom en dør tilgang til innvendige og utvendige trapper.
I øverste etasje er det to soverom, et bad og et privat hovedsoverom med garderobe. Denne etasjen gir tilgang til takterrassen med utsikt over hele komplekset, hagene og bassenget.
Boligen ligger i sentrum av Santiago de la ribera, bare noen få hundre meter fra stranden, kort vei til flyplassen og golfbanen Roda Golf. Det er omgitt av alle fasiliter og har utmerket forbindelse med motorveien som fører til hovedstaden i Murcia og Alicante.
 
Kontakt oss for mer informasjon, nåværende tilgjengelighet og priser!
 
Standard:
- Fullt møblert kjøkken
- Privat takterrasse
- Opplyst basseng med integrert rensesystem
- Parkeringsplass i tomten med tilgang via motorisert dør
- Installasjon av alarmsystem med volumetriske sensorer

Egenskaper

© 2024 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx