Tilbakestill
Boliger

Laguna Beach Villa

 
Ref.:LagunaBeachVilla 217m2 <179m2 3 3 Privat På egen eiendom
Fra 349.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 3 Bad: 3 Boligareal: 217m2
Avstand til strand: 3,5 Km Avstand til flyplass: 45 Km Avstand til butikk: 500 Meter
Takterasse Hage Basseng: Privat Parkering: På egen eiendom
Byggeår: 2019 Innflytningsklar: sep. 2019

Plassering

Beskrivelse

Villa med takterrasse, hage og basseng og i kompleks med fellesbasseng i Torrevieja

Denne flotte villaen består av 3 etasjer pluss en takterrasse med 3 soverom og 3 bad. Hovedsoverommet er ensuite. Inngangen til eiendommen er gjennom en stor terrasse fram til en inngangsparti. Alle rom i første etasje er fordelt fra hallen: ensuite hovedsoverom, et gjestetoalett og en stor stue-spisestue med åpen kjøkkenløsning med frokostbar.

Fra stuen er trapper som fører ned til kjelleren og opp til andre etasje. I kjelleren er det vaskerom, et ekstra rom som kan brukes som et oppbevaringsrom, gym eller kino rom, og en stor parkeringsplass med plass til to biler, sykler etc.

I første etasje er de andre 2 soverommene med et tredje bad. Ett av soverommene har tilgang til en liten privat terrasse. Denne etasjen gir også tilgang til en større terrasse med utsikt over bassenget, og herfra kan du nå via en trapp opp til den store takterrassen med dusj og utekjøkken. Fra takterrassen er fantastisk utsikt over hele komplekset og området rundt.

Utenfor har huset store terrasser og hage med privat basseng.

Boligkomplekset består av leiligheter i første etasje med hager, leiligheter i første etasje med takterrasser og uavhengige villaer. Innenfor komplekset er et fantastisk felles svømmebasseng for både voksne og barn, vakre avslapningsområder og en lekeplass som er satt i fantastiske anlagte hager.

Det ligger i et område med nybygg i utkanten av Torrevieja, vekk fra byens larm. Det har utmerket tilgang til motorveien som forbinder med Alicante i nord og Mar Menor i sør og i nærheten er det mange sykkelruter som fører til kysten, og naturparken Las Salinas de Torrevieja. Golfbanen Villamartin og Las Colinas Golf & Country Club ligger begge bare noen minutter unna med bil.

Egenskaper

Varmekabler i golv på bad
Fjellutsikt
Turområder
Lagerplass
Tilrettelagt bevegelseshemmede
Nær busstopp
Gangavstand til butikk
Gangavstand til restauranter
Kanalsystem for Air-Condition
Kjeller

Plantegninger

© 2024 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx