Tilbakestill
Boliger

Naranjo

 
Ref.:Naranjo 3 2 Felles I komplekset
Fra 279.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 3 Bad: 2
Avstand til strand: 12 Km Avstand til flyplass: 50 Km Avstand til butikk: 1 Km
Heis Basseng: Felles Parkering: I komplekset
Byggeår: 2019

Plassering

Prisliste

2 soverom fra 279.000€
3 soverom fra 364.000€

Beskrivelse

Moderne leiligheter med fantastisk utsikt i luksuskompleks.

Leilighetene består av 2 soverom og 2 bad. Hovedsoverommet er ensuite. Det fullt utstyrte kjøkkenet er åpent til stuen / spisestuen som gir tilgang til den vakre terrassen. Leiligheten har gulvvarme på badene, aircondition, garasje og lagringsrom inkludert.

Las Colinas Golf & Country Club er et eksklusivt boligområde som ligger rundt en 18-hulls golfbane og med en privilegert beliggenhet nær kysten, i en dal i sør i Alicante. Komplekset inneholder et utvalg av sport, fritid, overnatting og restauranter, og i tillegg til golfbanen er det en privat Beach Club på stranden mot havet.

Beliggenheten er skjermet i et eksepsjonelt klima og med gode forbindelser med fly, tog og vei. Både infrastrukturen, hjemmene, golfbanen og resten av fasilitetene er nøye integrert i miljøet.

Komplekset er utstyrt med 24 timers sikkerhetstjeneste og det naturlige miljøet beskytter Las Colinas fra omverdenen og bevarer sin ro, intimitet og naturlig skjønnhet. Det føles som en øy omgitt av en naturpark med middelhavskog og en rekke naturskjønne stier.

Kontakt oss for mer informasjon, nåværende tilgjengelighet og priser. Det er 2- og 3-roms første etasje, mellomste etasje og penthouses tilgjengelig.

Egenskaper

Spa
Tilrettelagt bevegelseshemmede
Treningsrom
Barnebasseng
Gangavstand til butikk
Gangavstand til restauranter
Kanalsystem for Air-Condition
Nær golf
Belysning
Varmekabler i golv på bad
Havutsikt
Fjellutsikt
Turområder

© 2023 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx