Tilbakestill
Boliger

Villa · Nybygg Costa Blanca Nord · La Nucia

 
Ref.:SM1-022738 208m2 <328m2 3 2
270.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 3 Bad: 2 Boligareal: 208m2

Beskrivelse

Villa med takterrasse og kjeller i La Nucía, Alicante
Huset består av 3 soverom, 2 bad og gjestetoalett fordelt over 3 etasjer. På hovedplan er det en stor stue-spisestue som har veldefinerte rom og et stort vindu med tilgang til den overbygde terrassen, og som gir mye naturlig lys. I tillegg har samme etasje et gjestetoalett og et soverom. Fra inngangsparti der du kan få tilgang både til underetasjen og øverste etasje.
 
I underetasjen er det et stort multifunksjonelt rom som kan brukes som spillrom, gym, kino rom, studio, etc. Det har også et oppbevaringsrom / pantry.
 
I andre etasje er de andre soverommene, og et bad. Det enslige soverommet har tilgang til en vakker utendørs terrasse med utsikt over hagen. Denne etasjen gir også tilgang til den store private takterrassen med fantastisk utsikt over fjellene, og hele dalen ned til sjøen.
 
Utenfor har huset et stort tomt med parkeringsplass innenfor samme lukkede tomt. Det er en nydelig terrasse hvor du kan installere en grill og et avslappende område.
 
Ligger nær supermarkeder og har lett tilgang til motorveien som forbinder Valencia med Alicante, få minutters kjøring fra kysten.
 
Kontakt oss for mer informasjon, nåværende tilgjengelighet og priser!
 
Standard:
- Fullt møblert kjøkken utstyrt med avtrekksvifte, keramisk platetopp og multifunksjonsovn
- Møblert bad med skjermer
- Multifunksjonelt rom i kjelleren
- Privat takterrasse

Egenskaper

© 2023 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx