Tilbakestill
Boliger

Villa · Nybygg Costa Blanca Nord · Polop

 
Ref.:SM1-022590 237m2 <412m2 3 3
428.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 3 Bad: 3 Boligareal: 237m2

Beskrivelse

Flott ny villa med fjellutsikt nær golf, strand og kysten i Polop, Alicante
Denne imponerende moderne villaen med 3 soverom og 2 bad fordelt over 3 etasjer har en stor tomt med privat svømmebasseng og parkeringsplass. Huset er tilgjengelig via en flislagt sti som går gjennom hagen mot inngangsterrassen. I første etasje er et av soverommene, et gjestetoalett med dusj og et fullt møblert kjøkken med øya åpen til stue / spisestue.
 
I underetasjen eller kjelleren er det et stort rom som kan brukes som et treningsstudio, kino rom, verksted, etc. Det har også et soverom og et komplett bad.
 
I øverste etasje finner du hovedsoverom med en liten stue og et tredje bad. Det er en stor halvt overbygget terrasse med en vindeltrapp som fører til takterrassen herfra, og du kan nyte en spektakulær utsikt over hele dalen og fjellene.
 
Ligger svært nær butikker for dagliglivet og med utmerket tilgang til motorveien som forbinder byene Alicante og Valencia. Både golf og strand er bare noen få minutter med bil.
 
Kontakt oss for mer informasjon, nåværende tilgjengelighet og priser!
 
Standard:
- Fullt møblert kjøkken utstyrt med kjøleskap, keramisk platetopp, elektrisk ovn, avtrekksvifte, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin
- Duct Inverter type aircondition med varmepumpe
- Privat basseng
- Takterrasse med fjellutsikt
- Parkeringsplass for 2 biler inne i tomten og med motorisert tilgangsdør
- Utendørs LED-lyspakke
- Aerotermia system for produksjon av sanitært varmt vann

Egenskaper

© 2024 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx