Tilbakestill
Boliger

Villa · Nybygg Costa Blanca Nord · Polop

 
Ref.:SM1-022434 108m2 3 2
290.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 3 Bad: 2 Boligareal: 108m2

Beskrivelse

Moderne ny villa med privat basseng og fjellutsikt i Polop
Denne nydelige moderne villaen består av 3 soverom og 2 bad. Alle soverommene har garderober. Hovedsoverommet også. Det store fullt møblerte kjøkkenet med frokostbaren er åpent for den romslige stuen-spiseplassen.
 
Utenfor har villaen en stor terrasse med privat basseng og parkeringsplass i tomten. Det er god plass til installasjon av grill. Utenfor er trapp til takterrassen på delt nivå.
 
Boligen kan tilpasses under byggeprosessen, med tillegg til ulike funksjoner som gjør den til et perfekt hjem for deg. Her er det muligheter for evt. kjeller til bruk som eks.kinorom, gym, hobbyrom eller ekstra soverom. Ekstrautstyr som gulvvarme, en utendørs designer grillplass, peis, en møblerpakke med hvitevarer og aircondition er alle tilgjengelige.
 
Villaen ligger i et boligområde ved foten av Puig Campana med utsikt over fjellet og hele dalen fra Benidorm til Altea, som passerer gjennom naturparken Serra Gelada. Det er bare mindre enn 10 minutters gange fra et shoppingområde, parker og noen få minutter med bil fra golfbanen Villaitana Golf og strendene i Benidorm og Altea.
 
Kontakt oss for mer informasjon om gjeldende tilgjengelighet og priser!
 
Standard:
- Fullt møblert kjøkken
 
- Privat utendørs basseng i tomten
 
- Stort tomt med fjellutsikt
 
- Garasjeplass i privat område
 
Valgfrie funksjoner (ikke inkludert):
- Kjeller
- Aircondition
- Gulvvarme
- Interiør peis og utendørs grill
- Apparatpakke
- Møbelpakke

Egenskaper

© 2024 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx