Tilbakestill
Boliger

Villa · Nybygg Costa Blanca Nord · Javea

 
Ref.:SM1-021486 508m2 <2.097m2 5 4
1.595.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 5 Bad: 4 Boligareal: 508m2

Beskrivelse

Imponerende villa i eksklusivt boligområde med utsikt over dalen og havet
Denne storslagne og moderne residensen  med 5 soverom og 4 bad er del av et et nytt boligprosjekt i det eksklusive boligområdet Villes del Vent. Villaen har spektakulær utsikt over dalen, golfbanen, naturparken Montgó og San Antonio-kanten, og er en ekte perle. Et perfekt hjem i vakker og idyllisk natur.
Området ligger bare 4 km fra en av de 100 beste privatskolene i Spania, butikker, fritidssenter og velværesenter.
Villaen har to etasjer og en kjeller, store åpne områder, panoramavinduer som gir mye naturlig lys, og en vakker utsikt fra alle rom. Første etasje har en åpen planløsning bestående av en stor og romslig stue, moderne kjøkken med kjøkkenøy, spisestue og direkte utgang til den solfylte terrassen med et flott evighetsbasseng på 12x4 meter og et avslapningsområde.
Boligen har toppkvalitetsutstyr fra Porcelanosa, Noken, Antic Colonial, Krion, Climalit, Technal, Siemens, Bosch, etc. Detaljer og design gir maksimal komfortopplevelse.
I første etasje finner du 2 soverom med egne bad. Den øvre etasjen består av to en-suite dobbeltrom. Herfra kan du nyte solnedgangen og et harmonisk miljø med fred og ro. Huset har også en flott  kjeller som er husets avslapningsområde. Her finner du  et oppvarmet basseng med badstue og separat toalett og et femte soverom med eget bad. Alle soverommene har eget garderobe.
Villaen har en tomt på 2.097 m2, carport med plass til to biler, hage med planter og trær. En investering på minst 15000 euro kreves av den fremtidige eieren for å fullføre hagen komplett.
Villaen vil bli fullført 12 måneder etter kontraktskriving.
Den sjarmerende byen Javea ligger ca 8 kilometer unna.
Alicante flyplass ligger ca 95 km unna.
 
Standard:- Tomt på 2.097 m2- Parkering med plass til 2 biler- Utendørs svømmebasseng 12x4 meter- Oppvarmet innendørsbasseng 5x3 meter- Videoovervåkningsalar- Avslapningsområde med badstue- Gulvvarme i hele huset- Garderobe i alle soverom

Egenskaper

© 2024 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx