Tilbakestill
Boliger

Villa · Nybygg Costa Blanca Nord · Moraira

 
Ref.:SM1-020853 442m2 <885m2 4 6
1.550.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 4 Bad: 6 Boligareal: 442m2

Beskrivelse

Designvilla med stor hage og evighetsbasseng
Villa "Katya",  er en eksklusiv 2-etasjes luksusvilla med 4 soverom (eget bad) og 2 ekstra toaletter, kjøkken med stue, omkledningsrom i hovedsoverom, terrasser ( med og uten dekke), stor hage, stor kjeller, 2 garasjer, heis og et utrolig vakkert svømmebasseng (uendelig modell). Villaen er designet av Ramón Gandia Brull arkitekturstudio, som her viser moderne middelhavsarkitektur på sitt aller beste i den unike bruken av geometri, lys og rom.
 
Ferdigstillelse er beregnet til slutten av 2018
 
Villaen ligger i et privilegert område, med vakker utsikt over havet, nær den vakre Middelhavsbyen Moraira, på Costa Blanca. Det er mindre enn 5 minutters kjøring til strender og Moraira, mindre enn 15 minutters til Calpe og omtrent en time til Valencia. Området kombinerer roen i en tradisjonell fiskerlandsby med muligheten for flotte kulturopplevelser i de store byene. Villaen ligger på en tomt like ved sjøen og bysentrum, kun en hyggelig spasertur til barer, restauranter og butikker i området. Klimaet i området er temperert og behagelig, med mer enn 300 soldager om året, og gjennomsnitts-temperaturer på 27`C om sommeren og 17`C om vinteren. Her finner du lett steder hvor du kan trene både golf, tennis, padle, fjellklatring og seiling.
Inkludert:- Stor kjeller- Aircondition og varmepumpe inkludert- Gulvvarme- Kino 56 m2- Utstyrt kjøkken med hvitevarer- Intelligent alarmsystem- Privat hage- BBQ- Stort evighetsbasseng (overfylt)- Chill-out område ved bassenget- Garasje (2) og oppbevaringsbod- Lyspakke, utvendig og innvendig belysning- Heis

Egenskaper

© 2023 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx