Tilbakestill
Boliger

Leilighet · Nybygg Costa Blanca Nord · San Juan

 
Ref.:SM1-021323 89m2 3 2
303.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 3 Bad: 2 Boligareal: 89m2

Beskrivelse

Ny leilighet i flott kompleks med hager og basseng nær stranden i Playa de San Juan
Denne leiligheten på mellomplan har 3 soverom og 2 bad. Hovedsoverommet er en-suit  med et dressingområde og direkte tilgang til terrassen. Det fullt utstyrte kjøkkenet er åpent til stue / spisestue, men kan skilles med en skyvedør. Stuen har også direkte tilgang til terrassen med fantastisk havutsikt. Aircondition, et oppbevaringsrom og garasjeplass er inkludert.
Dette vakre hjemmet er en del av et eksklusivt boligkompleks på 8000 kvm med vakre felleshager med belyste stier, et svømmebasseng for voksne og barn, paddle tennisbaner, en multisportbane, et multifunksjonsrom, en sosial klubb og sykkelparkering . Alt dette bare noen få hundre meter fra den fantastiske stranden og promenaden i San Juan med sine restauranter, barer og butikker.
Komplekset ligger bare 15 minutter fra sentrum av Alicante, både med bil og offentlig transport. Alicante Golf ligger bare 3 km unna, og Alicante flyplass ligger bare 25 minutter med bil.
 
Kontakt oss for de siste prisene og spesifikasjonene for tilgjengelige boliger!
 
Standard:
- Kjøkken utstyrt med keramisk platetopp, elektrisk ovn, avtrekksvifte, integrert kjøleskap og oppvaskmaskin- Aircondition- Garasje og oppbevaringsrom- Felles basseng for voksne og barn med lekeområde- 2 paddle tennisbaner og en multisportbane- Barnas lekeområde- Sosial klubb- Sykkelparkering

Egenskaper

© 2024 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx