Tilbakestill
Boliger

Villa · Nybygg Costa Blanca Nord · Benidorm

 
Ref.:SM1-020466 130m2 <400m2 3 3
339.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 3 Bad: 3 Boligareal: 130m2

Beskrivelse

Moderne og smakfullt innredet villa med praktfull utsikt
Residential "Costa Life" (Model Villa View) er en samling av meget smakfullt designet villaer. Boligen består av 3 soverom og 3 bad fordelt på to etasjer, med en hageflekk på ca 400 kvadratmeter.
Første etasje har en åpen kjøkkenløsning med stue og  terrasse som fører direkte ut til bassengområdet. Dette planet har også et bad og soverom. Den øverste etasje har to soverom med eget bad, ett med utgang til terrasse.Den romslige tomten byr på koselige avslapningsteder, hage og en parkeringsplass.
Ferdigstillelse innen utgangen av 2018
Husene ligger i et inngjerdet boligkompleks, i et privilegert område med et fantastisk klima, omgitt av hav og fjell. Ikke langt unna finnes alle fasiliteter og tjenester og strendene Levante, Poniente og Cala de Finestrat, kjent for sin kvalitet, renslighet og service.
Her i nærområdet, er det ingen mangel på aktiviteter så som: badeland (Aqualandia), temapark (Terrra Mitica), dyrepark (Terra Natura), kjøpesenter, vannsport, fjellklatring, etc. I nærheten finnes også flere golfbaner, for eksempel Sierra Cortina Pitch & Putt Golf Bahia Golf (2km), Villaitana Golf og Las Rejas Golf Club i Benidorm.
Elche flyplass ligger rundt 40 minutter unna med bil.
Standard:- Kjøkken med alle hvitevarer- Eiendom med privat hage- Terrasse- Privat parkering for to biler- Privat basseng

Egenskaper

© 2024 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx