Tilbakestill
Boliger

Leilighet · Nybygg Costa Blanca Nord · Gandia

 
Ref.:SM1-020054 74m2 2 2
105.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 2 Bad: 2 Boligareal: 74m2

Beskrivelse

Lyse og moderne leiligheter med nydelig utsikt i Gandia!
Et vakkert nytt boligkompleks "Xeresa del Monte", som består av 2 eller 3 roms leiligheter og tosidige leiligheter som vender ut mot havet, med fin utsikt over naturen, fjellene etc. Leilighetene er designet slik at alle de viktigste rommene får masse naturlig lys. I tillegg er kjøkkenområdet åpent med / stue / spisestue, og vakker utsikt fra det indre av eiendommen. Leilighetene har garasje og lagringsplass. Denne leilighet i mellometasje har 2 soverom og 2 bad (1 ensuite) og åpen kjøkkenløsning. Både soverom og kjøkken fører alle til en terrasse.Leilighetene ligger i et privat kompleks, og alle boligene har  tilgang til vakre fellesområder, et felles svømmebasseng med barnebasseng, klubbhus, restaurant på stedet, tennisbane og treningsstudio.
"Xeresa del Monte", ligger i byen Xeresa, 30 minutter fra Valencia. I skråningen av Mondúver naturpark er et naturområde kalt "El raco de Caudeli" hvor du kan nyte en nydelig utsikt. På bunnen kan du se strendene i Gandía og Xeraco.Innenfor de 7,5 km av strendene i Gandía ligger stranden i Ahuir, nesten 2 km lang, der det er sanddyner av gylden sand. Det er en "Blå Flagg" strand med toaletter, tilgang til gangveier og parkering.
Alicante flyplass ligger 1 time og 30 min. unna med bil.
Inkludert:- Kjøkken med granitt benkeplater, elektrisk komfyr, elektrisk ovn, avtrekksvifte, vask, kjøleskap, oppvaskmaskin, vaskemaskin,  mikrobølgeovn.- Parkeringsplass og et oppbevaringsrom.- Social Club med en bar.- Svømmebasseng- Grønne områder med stier for fotturer

Egenskaper

© 2024 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx