Tilbakestill
Boliger

Leilighet · Nybygg Costa Blanca Nord · Benidorm

 
Ref.:SM1-020461 76m2 <75m2 2 2
169.000€

Hovedinformasjon

Soverom: 2 Bad: 2 Boligareal: 76m2

Beskrivelse

Moderne leilighet med privat hage i Finestrat, Benidorm!
"Residential Campana bay" er et nytt boligkompleks av leiligheter designet i moderne stil. Denne leiligheten består av 2 soverom, 2 bad, åpen kjøkkenløsning med stue og spisestue. Fellesområdet er omgitt av en vakker hage og t flott fellesbasseng.Ferdigstillelse innen utgangen av 2018.
Bolig Campana bay er et privat kompleks med vakre bassengområder, grøntområder og en lekeplass.
Finestrat har flest antall soldager på Costa Blanca, perfekt beliggende mellom havet og fjellene, med enkel tilgang til begge. De vakre strendene i Benidorm, som Levante, Pomients og Cala de Finestrat ligger bare 10 minutter unna med bil.
Alicante flyplass ligger 40 minutter unna. Det er nærhet til mange populære turistområder. hvor du kan nyte familie og sportsaktiviteter så som sykling eller fotturer.Bygningene er omgitt av fjellene Puig Campana, Sierra Cortina og Sierra Helada i nord.
Underholdning og fritidsaktiviteter for alle aldre er bare minutter unna, og her kan du finne fornøyelsesparkene Terra Mitica, Terra Natura, Aqualandia og Mundomar. Det er også verdt å nevne nærhet til golfbaner i Sierra Cortina Pitch & Putt Golf Bahia Golf (2km), Villaitana Golf og Las Rejas Golf Club i Benidorm.
Alicante flyplass ligger ca. 40 minutter unna med bil.
 Inkludert:- Privat hage foran / bak- Parkering- Felles Svømmebasseng- Intercom

Egenskaper

© 2023 Nybyggspesialisten ● Juridisk merknadPrivatlivCookiesWeb kart Design: Mediaelx